Πάρος: Ανεύρεση πτώματος γυναίκας αγνώστων στοιχείων

15 Απριλίου 2014 12:26

Με αφορμή περιστατικό εντοπισμού σορού άγνωστης γυναίκας, την 10-04-2014 περί ώρα 07.50, σε βραχώδη ακτή στην περιοχή "Κριός" Παροικιάς Πάρου, δίνεται η κάτωθι περιγραφή:

Η ηλικία της θανούσης προσδιορίζεται στα 60-70 έτη,

Το ύψος περίπου 1,60μ. - Βάρος περίπου 55 κιλά - ανοιχτόχρωμα μάτια - κοντά ξανθά μαλλιά,

Ευρέθη με τον ακόλουθο ρουχισμό: μπλέ τζιν παντελόνι, μπλε κοντομάνικη μπλούζα, άσπρο στηθόδεσμο, μπλε παπούτσια περιπάτου),

Έφερε τα εξής τιμαλφή: μία χρυσή βέρα, ένα χρυσό δακτυλίδι και ένα κόκκινο ρολόι.

Η Υπηρεσία μας διαθέτει σχετικό φωτογραφικό υλικό και οποιοσδήποτε επιθυμεί να το δει προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητά της θανούσης μπορεί να προσέλθει στο Λιμενικό Κατάστημα.

2. Κατόπιν τούτων -και επειδή το αναφερόμενο συμβάν διερευνάται από την Υπηρεσία μας στο πλαίσιο προανάκρισης- παρακαλούμε οποιονδήποτε συμπολίτη μας γνωρίζει κάτι σχετικό με το αντικείμενο του θέματος,  να προσέλθει στη Λιμενική Αρχή (καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου) και να μας καταθέσει τυχόν πληροφορίες ή στοιχεία, που ενδεχομένως έχει στη διάθεσή του, στο πλαίσιο της υποβοήθησης του έργου μας.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos