Άνοιξαν οι ουρανοί στην Πάρο!

17 Απριλίου 2014 16:42

Μια σφοδρότατη νεροποντή που έπληξε  σήμερα το πρωί της Μ. Πέμπτης την Πάρο,  είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Η εντονότατη και δυνατή καταρρακτώδης βροχόπτωση ξεκίνησε γύρω στις 10:30 το πρωί και δεν σταμάτησε μέχρι περίπου τις 12 με μικρά διαστήματα ύφεσης στο ενδιάμεσο.

Ο καταρράκτης εξ΄ ουρανού περιόρισε στο ελάχιστο την ορατότητα στο νησί, δρόμοι και κτήματα πλημμύρισαν, λίμνες σχηματίστηκαν στους δρόμους ενώ κάποιοι απ΄ αυτούς μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Από τον κατακλυσμό, πολλοί επαρχιακοί δρόμοι γέμισαν με όγκους χώματος και πέτρες ειδικά στα σημεία που διασταυρώνονταν με αγροτικούς δρόμους.
Προβλήματα υπήρξαν σε διάφορα σημεία του νησιού ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι τις 13:30 είχε δεχτεί δύο κλήσεις για απάντληση υδάτων σε αύλειο χώρο και υπόγειο στην περιοχή του Δηλίου και στην Παροικιά.

Κυκλοφοριακό πρόβλημα επίσης δημιουργήθηκε στην περιφερειακή οδό της Παροικιάς με την ουρά των αυτοκινήτων να ξεκινά από τη διασταύρωση του Γκίκα και να φθάνει μετά την διασταύρωση για τα Κακάπετρα.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη νεροποντή καθώς και βίντεο.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos