×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Εταιρία μας FR Φυσιλάνης - Ρίτσος συνδυάζει άριστα την παράδοση με ποιοτική εξυπηρέτηση, συνέπεια και υπευθυνότητα

24 Απριλίου 2014 23:02

Η Εταιρία FR Φυσιλάνης – Ρίτσος έχοντας στο ενεργητικό της 35 χρόνια επιτυχημένης δημιουργικής  πορείας στο χώρο των ξύλινων κατασκευών έχει τη δυνατότητα

 να σας  προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση με συνέπεια και υπευθυνότητα.Σαν πρώτη ύλη για τα  κουφώματα  χρησιμοποιούμε το ξύλο.Ένα υλικό με αξεπέραστη αντοχή, ζεστό προς  τον χώρο σας, οικολογικό και πάνω απ 'όλα φιλικό προς το περιβάλλον.

Όλα τα προιόντα κατασκευάζονται από ξυλεία άριστης ποιότητας- ΜΕΡΑΝΤΙ,ΝΙΑΓΚΟΝ ΚΑΙ ΔΡΥΣ- που προέρχονται από πιστοποιημένη-νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία από αειφόρα δάση Αυτό σημαίνει ότι το ξύλο προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με την ίδια, ή τις  περισσότερες φορές με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται.

Η Εταιρία μας προμηθεύεται επιλεγμένα και πιστοποιημένα  υλικά(ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ- ΧΡΩΜΑΤΑ- ΠΟΜΟΛΑ)τα οποία τα καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικά.

Με πολλαπλές εφαρμογές τα κουφώματα μας, παρέχουν απόλυτη προστασία και αντοχή στο   χρόνο,εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η Εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό,όπως και πιστοποιητικό με τη σήμανση CE.

Η Εταιρία μας FR Φυσιλάνης - Ρίτσος συνδυάζει άριστα την παράδοση με τη γερμανική   τεχνολογία,
την ποιότητα με την αισθητική ,την έμπνευση με τη δημιουργία.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα μας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos