×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση με τους υποψηφίους επικεφαλής των Δημοτκών Συνδυασμών

30 Απριλίου 2014 00:00

Κατά την συνεδρίαση της 28ης Απριλίου το διοικητικό συμβούλιο , συζήτησε το 1ο θέμα που αφορούσε ,την απόφαση για συνάντηση με τους υποψηφίους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών  και αποφάσισε ομόφωνα να συναντηθεί με όλους.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει οριστεί τις παρακάτω ημέρες και ώρες

-την Παρασκευή 02/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Μάρκο Κωβαίο επικεφαλής  του δημοτικού συνδυασμού  «Πάρος Τώρα στην Πράξη».

-την Δευτέρα 05/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Νίκο Σαρρή επικεφαλής  του δημοτικού συνδυασμού « Κίνηση Ενεργών Πολιτών».

-Την Τρίτη 06/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Κώστα Ροκονίδα επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού  « Λαϊκή Συσπείρωση».

-Την Τετάρτη 07/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Χρήστο Βλαχογιάννη επικεφαλής  του δημοτικού συνδυασμού «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον».

Τον συντονισμό συζήτησης θα αναλάβει η κ.Γεωργία Παττέ Καραγιανιώτη – Δημοσιογράφος του ΗΧΩ FM.

Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, μπορούν να παρευρεθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ,τα μέλη του συλλόγου για τυχόν ερωτήματα που επιθυμούν να θέσουν .

Τα ερωτήματα θα αφορούν αποκλειστικά τα προβλήματα του  επιχειρηματικού κόσμου για τα οποία υπάρχει άμεση εμπλοκή των δημοτικών υπηρεσιών.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου

Ο Γεν. Γραμματέας            Ο Ταμίας

Κρητικός Ηλίας                  Ντόλκας Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos