×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τάσος Κουρκουλόπουλος: Πρόεδρος Καφεζυθεστιατόρων - Ερώτηση προς την Τουριστική Επιτροπή

02 Μαϊος 2014 17:38

Κα Χανιώτη, με λύπη πληροφορήθηκα την αναβολή επ'αόριστον της εκδηλώσεως για τους γάμους των Κινέζων επισκεπτών την 1/5/2014 με την αόριστη δικαιολογία της μη εκδόσεως βίζας.

Την ιδία μέρα παρακολούθησα στο πρωινό δελτίο μεγάλου καναλιού την αντίστοιχη εκδήλωση 16 γάμων Κινέζων στα Χανιά Κρήτης .

Επίσης σήμερα πληροφορήθηκα αντίστοιχη εκδήλωση 11 γάμων στην Σαντορίνη.

Και σας ρωτώ: μόνο οι Κινέζοι για την Πάρο δεν μπορούν να εκδώσουν βίζα;;;

Μήπως το πολυαναμενόμενο όσο και πολυδιαφημισμένο project των κινεζικών rose weddings δεν οργανώθηκε όπως έπρεπε;;;

Μήπως συνέβη κάτι άλλο για το οποίο θα έπρεπε να ενημερώσετε όλους εμάς που προστρέξαμε στην πρόσκλησή σας - οργανωτές γάμων, catering, καφεστιάτορες, ταξιτζήδες, μεταφραστές, ξενοδόχοι, παραδοσιακοί σύλλογοι κλπ ;;;

Τέλος, και πάντα φιλικά κινούμενος μιας και ειλικρινά πιστεύω στην καλή συνεργασία μεταξύ δημοτικών αρχών και φορέων, σας κοινοποιώ μια ιδέα τουριστικής - κυριολεκτικά -  εκρήξεως την οποία και ζήλεψα διαβάζοντας την:

"Το Ναύπλιο έγινε Μονακό -60 γιοτ, πλωτά παλάτια, σταρ του Χόλιγουντ, βασιλιάδων και κροίσων στο λιμάνι του"

Μονακό θυμίζει από χθες το Ναύπλιο όπου άρχισαν να καταφθάνουν τα πλωτά παλάτια σταρ του Χόλιγουντ, κροίσων και βασιλιάδων στο πλαίσιο της διοργάνωσης Mediterranean Yacht Show (από τις 3 έως τις 7 Μαΐου).

Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία θα παρουσιαστούν περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων και με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 12 επιβατών. Αρκετές από αυτές έχουν νοικιαστεί στο παρελθόν από αστέρες του Χόλιγουντ, μέχρι πριγκίπισσες. Η θαλαμηγός «Aqua» είναι αυτή που επιλέγει για τα ταξίδια της στην Ελλάδα η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα, ενώ το γιοτ «Alexandra» είχε ενοικιαστεί πριν από δύο χρόνια μαζί με τη θαλαμηγό «Dragon» και άλλα δύο μικρότερα σκάφη από το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, για το ταξίδι τους σε Αιγαίο και Ιόνιο. Επίσης, η θαλαμηγός «Pollux» είχε νοικιαστεί από την παρέα της Μόνικα Μπελούτσι τον Αύγουστο του 2010, όταν έκανε κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες, ενώ θα έρθουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που ασχολούνται με την ενοικίαση τέτοιων θαλαμηγών.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/153224#ixzz30ZHtc6qu

Και να φανταστείτε ότι είμαστε και στη μέση του Αιγαίου...

Τάσος Κουρκουλόπουλος - καφετζής...

Υ.Γ. Προς πιθανούς καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ερώτησή μου:

Δεν είμαι υποψήφιος με κανένα συνδυασμό στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ούτε η ερώτησή μου έχει προεκλογικό χαρακτήρα.

Το ενδιαφέρον μου, η αγωνία μου και η ανησυχία μου έχει αυστηρά και μόνο επαγγελματικό χαρακτήρα, καθώς σκέπτομαι και δρω για την ΠΑΡΟ μας και όχι για την ΠΑΡΩ μας...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos