×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος - Μάρπησσα: Ημέρα Μνήμης υπέρ του παριανού αγωνιστή Νικολάου Στέλλα (Βίντεο + Φωτό)

01 Ιουνίου 2014 18:48

Το πρωί της Κυριακής 1η Ιουνίου, στη Μάρπησσα, τελέστηκε όπως κάθε χρόνο, ετήσιο μνημόσυνο υπέρ του παριανού εθνομάρτυρα και ήρωα της εθνικής αντίστασης Νικόλαου Στέλλα.

Η σεμνή και συγκινητική εκδήλωση μνήμης παρουσία αρκέτου κόσμου, ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσεως του Σωτήρος και ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από εκπροσώπους φορέων του νησιού και τοπικών αρχών στο μνημείο του αγωνιστή. Χαιρετισμούς απηύθηναν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λ .Κοντός και ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Γλέζος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, ο νεοεκλεγείς χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Λεονταρίτης, νεοεκλεγέντες περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του νησιού καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Πάρου.

Μια ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης, ήταν όταν μια ομάδα κοριτσιών του Γυμνασίου, τραγούδησαν ένα τραγούδι που γράφτηκε αφιερωμένο στη μνήμη του αγωνιστή Νικόλαου Στέλλα.

Το parianostypos.gr, παρακολούθησε την εκδήλωση και σας μεταφέρει σε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο εικόνες από την εξέλιξή της.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos