Πάρος: Ο προσωπικός μεταφορέας εθεάθη στη Νάουσα

19 Ιουνίου 2014 11:23

Με ακρίβεια δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει τι ακριβώς θυμίζει ο προσωπικός μεταφορέας, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, το δίτροχο ηλεκτροκίνητο όχημα, καθώς χωρίς

υπερβολή θα έλεγε κανείς πως έχει «κλέψει» στοιχεία από όλα τα μέσα μεταφοράς.

Δεν μοιάζει με πατίνι, ούτε με ποδήλατο, ούτε με μοτοσικλέτα. Ίσως είναι λίγο από όλα αλλά αφού αποτελεί τη δίτροχη επανάσταση. Οδηγείται σε όρθια στάση, με τα δύο πόδια, ισορροπώντας πάνω στο segway και βάζοντας ελαφριά δύναμη με το σώμα μας, στρίβουμε προς τη φορά που επιθυμούμε.

Το segway δε βάζει κανέναν περιορισμό ως προς τη μετακίνηση. Με τελική ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα, μπορεί να διανύσει μέχρι 40 χιλιόμετρα, ενώ έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ακόμη και όταν είναι σε λειτουργία!

Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ενώ προσαρμόζεται στην ανθρώπινη ισορροπία, με αντιδράσεις 4 φορές πιο γρήγορες από τις δικές μας.

Αν και το κόστος αγοράς ξεκινάει από 4.000 € ενώ μπορεί να ξεπεράσει και τις 8.000 €, το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι οδηγώντας το!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos