×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επικοινωνία με τον υπουργό για το κλείσιμο του λιμενικού σταθμού Αντιπάρου

27 Ιουνίου 2014 11:05

Επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη απέστειλε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με θέμα το κλείσιμο του λιμενικού σταθμού Αντιπάρου.

Πάρος, 26 Ιουνίου 2014

Αρ. πρωτ.: 113/2014

Προς: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

μετά από τη δημοσίευση του προεδρικού διατάγματος υπ.αριθμ.81/29-5-2014, μας έγινε γνωστό ότι επίκειται το κλείσιμο του λιμενικού σταθμού Αντιπάρου.

Πιστεύουμε ότι το κλείσιμο του λιμενικού σταθμού, στην Αντίπαρο δεν θα βοηθήσει κανένα μας. Αντίθετα η διατήρηση της παραπάνω υπηρεσία της Αντίπαρου είναι απαραίτητη και βοηθά την ομαλή κίνηση, τόσο στα ferry boat της Αντιπάρου καθημερινά, όσο και με τις 200 και πλέον κινήσεις σκάφων, καθώς και τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό μεγάλων σκαφών αναψυχής.

Μην ξεχνάτε ακόμη, πώς το παραεμπόριο και στο νησί της Αντιπάρου, είναι ένα από τα φαινόμενα που γιγαντώνει η έλλειψη προσωπικού στο αστυνομικό τμήμα της Αντίπαρου και η παντελής έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας, γεγονός που καθιστά αναγκαία την παρουσία ένστολων, ανεξάρτητα από την υπηρεσία.

Γι αυτό, θα θέλαμε να παραμένει και να ενισχυθεί η παρουσία του σταθμού, σε ένα προορισμό που γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη.

Πέρα από την αυξημένη κίνηση της Αντιπάρου, πρέπει να λάβουμε υπ όψιν και την επιτήρηση των αγκυροβολιών στο κανάλι αλλά και στον Αϊ Γιώργη, καθώς και την μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας ανασκαφή σε εξέλιξη στο Δεσποτικό.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos