×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διπλή διακομιδή από Πάρο για Σύρο

11 Ιουλίου 2014 11:11

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν πρωινές ώρες της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2014,

από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53, 66χρονος και 19χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Επίσης με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε χθες διακομιδή 66χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

Επίσης με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, 83χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Επίσης με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν μεσημβρινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. Νάξου 57, από το λιμένα Φολέγανδρου στο λιμένα Θήρας, 68χρονος και 56χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos