Πίσω Λιβάδι και Λογαράς: Ευφάνταστα παιχνίδια στην άμμο σε ένα από τα μαγευτικότερα θέρετρα της Πάρου!

15 Ιουλίου 2014 15:35

Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήθηκε στην παραλία στο Πίσω Λιβάδι και στο Λογαρά ένα ευφάνταστο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός για παιδιά και για εφήβους πάνω στην χρυσαφένια αμμουδιά των δύο περιοχών.

Πρωτότυπα παιχνίδια στη άμμο με τη μορφή αθλητικών αγώνων και πολλούς μικρούς συμμετέχοντες έλαβαν χώρα με κέφι και φαντασία, ζωντάνια και αυθορμητισμό όπως απαιτεί η ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού. Ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομή αναμνηστικών για τους νικητές των υπέροχων αυτών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στη αμμουδιά και ζωντάνεψαν με το κέφι τους το μαγευτικό σκηνικό φυσικής ομορφιάς που απαρτίζουν το Πίσω Λιβάδι και ο Λογαράς. Το Πίσω Λιβάδι ένας μαγευτικός παραθαλάσσιος οικισμός με το γραφικό ήσυχο λιμανάκι του αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για χαλάρωση, ξεκούραση αλλά και γευστικές απολαύσεις στα όμορφα παραδοσιακά ταβερνάκια πλάι στη δροσιά του κύματος.

Μια πρωτοβουλία της Εθελεντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας ε συνεργασία με τους Ναυτικό Όμιλο Δρυού «Τα Δελφίνια», Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας,  Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκό,  Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας,  Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας.

Απολαύστε ποιοτικούς γευστικότατους ψαρομεζέδες ή ουζομεζέδες πίνοντας χαλαρά το ουζάκι σας στο Ουζερί – Ψαροταβέρνα «Χάλαρης». Αφεθείτε στη νωχελική διάθεση του καλοκαιρού, χαλαρώστε και απολαύστε το καφεδάκι ή το ποτό σας στα εξαιρετικά Café – Bar «Remezzo»" και «»Vroxas». Αφήστε πίσω σας όλες τις έγνοιες και κλείστε τα εισιτήριά σας στο εξαιρετικής εξυπηρέτησης ταξιδιωτικό γραφείο «Visit – Cyclades. com».

To Πίσω Λιβάδι, πανέμορφο τουριστικό θέρετρο, ένα από τα ωραιότερα της Πάρου, δημοφιλές για οικογενειακές διακοπές, αλλά και για τους λάτρεις της ιστιοπλοίας χάρη στην ήσυχη μαρίνα που διαθέτει.

Για τους εραστές των περιηγητικών δραστηριοτήτων το Πίσω Λιβάδι προσφέρεται ως αφετηρία εκδρομικών εξορμήσεων στα γύρω νησιά. Από το λιμάνι του ξεκινούν πλοιάρια που πραγματοποιούν ενδιαφέρουσες ημερήσιες εκδρομές σε κοντινά νησιά προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες θαλάσσιας περιήγησης, εξερεύνησης και γνωριμίας με τους κοντινούς στην Πάρο προορισμούς.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

O Λογαράς είναι σίγουρο ότι θα σας αιχμαλωτίσει. Μια μεγάλη αμμώδης παραλία που φλερτάρει με τα βαθυγάλανα, πεντακάθαρα νερά, κάνουν την παραλία του Λογαρά μια από τις ιδανικότερες παραλίες της Πάρου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι με γαλάζια σημαία!

Ιδανική για όλες τις ηλικίες, αγκαλιάζει με την εξαιρετική της θέα μια από τις πιο όμορφες γωνιές στα δυτικά του νησιού.

Για κολύμπι, αλλά και για ρομαντικούς περιπάτους, η χρυσαφένια αμμουδιά του Λογαρά ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη που μπορεί να χαλαρώσει απολαμβάνοντας το φαγητό ή το ποτό του στα γραφικά και προσεγμένα μαγαζιά της περιοχής μέσα σε ένα ειδυλλιακό πραγματικά περιβάλλον. Μην παραλείψετε να γευθείτε την εκλεκτή ποιοτική κουζίνα των εστιατορίων «Φυσιλάνης» και «Ακταίον», Απολαύστε επίσης υπέροχα γευστικά εδέσματα ή τον καφές σας στο Εστιατόριο – Café «Μαρκάκης» ενώ για κάθε στιγμή της ημέρας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ απολαύστε από καφέ μέχρι φαγητό στο θαυμάσιο «Coffe Time» με θέα την υπέροχη παραλία του Λογαρά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos