Πρώτo κουδούνι στα Σχολεία της Πάρου (Φωτό + Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2014 14:34

Το πρώτο κουδούνι που σήμανε την επιστροφή των μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στα θρανία, χτύπησε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πάρου.

Σε όλα τα σχολεία πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός εγκαινιάζοντας το νέο σχολικό έτος 2014 - 2015 παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και τοπικών αρχών.
Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων καλοσώρισαν τους μαθητές και πάλι στα θρανία απευθύνοντας χαιρετισμό, ενώ διαβάστηκε επίσης μήνυμα του Υπουργού Παιδείας για την νέα σχολική χρονιά.Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ,Κωβαίος παρέστη στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας, του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Παροικίας, απευθύνοντας μήνυμα στους μαθητές.
Στην πρώτη επίσης αυτή ημέρα λειτουργίας των σχολείων, παραβρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μπιζάς και Τζανακόπουλος αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγιασμό της πρώτης σχολικής ημέρας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos