Σταθερά στην κορυφή της υπεύθυνης ενημέρωσης

20 Σεπτεμβρίου 2014 12:23

Το parianostypos.gr παραμένει στην κορυφή της δεοντολογικά υπεύθυνης ενημέρωσης υπηρετώντας με σοβαρότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα το λειτούργημα της έντιμης δημοσιογραφικής στάσης και πρακτικής.

Σταθερά πάντα στις κορυφαίες θέσεις του ηλεκτρονικού τύπου στις Κυκλάδες και πηγή ενημέρωσης για τα όλα τα μεγάλα αθηναϊκά διαδικτυακά και τηλεοπτικά μέσα, διαγράφει μια δυναμική πορεία ως ανεξάρτητη και αμερόληπτη διαδικτυακή εφημερίδα που φωτίζει με αντικειμενικότητα τα γεγονότα παραμένοντας πιστή στην αλήθεια της ίδιας της είδησης.

Το έργο του parianostypos.gr, αναρτημένο και διαφανές είναι στη διάθεση των χιλιάδων καθημερινά αναγνωστών – επισκεπτών του όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε όλους εσάς τους επισκέπτες –αναγνώστες μας που μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτα τη δυναμική πορεία μας και επιφυλάσσουμε σε όλους σας νέες αλλαγές και προσεχείς εκπλήξεις.

Οφείλουμε όμως ως μέσο να σας ενημερώσουμε ότι στο διαδικτυακό χώρο λειτουργούν «φωνές» που δρούν ως κατ΄ επάγγελμα λασπολόγοι τρεφόμενοι από τη συκοφαντική δυσφήμιση και τον διασυρμό.

Η περιθωριακή παραδημοσιογραφία της ασύστολης ψευδολογίας στηρίζει την ύπαρξή της στην αισχρή λιβελλογραφία που κινείται από ιδιοτελή κίνητρα. Απώτερος στόχος των λιβελλογράφων είναι να παίξουν το δικό τους παιχνίδι ως όργανα αθέμιτων συμφερόντων και ιδιοτελών σκοπών.
Το φαινόμενο της παραπληροφόρησης όμως βλάπτει σοβαρά τις τοπικές ιδίως κοινωνίες καθώς συσκοτίζει τα σοβαρά, μεγεθύνοντας τα ψευδή και επουσιώδη.

Ισοδυναμεί με σκόπιμη δημόσια παραπλάνηση.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη της προστασίας του παριανού κοινού από διασπορείς δημοσιογραφικής λάσπης, ελπίζουμε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Γιατί τότε, θα κάνουμε τους ανεύθυνους και ιδιοτελείς λασπολόγους να πάψουν μια και καλή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos