Πάρος: Αποστολή στήριξης στην πολύτεκνη οικογένεια

24 Σεπτεμβρίου 2014 17:34

Πάνω από 500 μεγάλες κούτες που περιείχαν (ρουχισμό, σχολικά είδη, παιχνίδια, κ.α), ξεφορτώθηκαν την Τετάρτη 24/09 στην αίθουσα στου πολιτιστικού συλλόγου Καμαρών.

Η αποστολή στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας έφθασε στην Πάρο προερχόμενη από τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Θεόφιλος» μετά από επικοινωνία με το «Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Πάρου – Αντιπάρου». Σε μια ακόμα αποστολή βοήθειας της πολύτεκνης οικογένειας ο μη κυβερνητικός οργανισμός θέλησε να στηρίξει την πολύτεκνη οικογένεια σε Πάρο και Αντίπαρο ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.

O Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Θεόφιλος» από την ίδρυση του το 2004 έχει καταφέρει γιγαντιαία άλματα προς την επίτευξη των σκοπών και των στόχων του και καθημερινά βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία. Ένας από τους βασικότερους τομείς στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας είναι οι αποστολές στην επαρχία ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρουχισμός, σχολικά είδη,παιχνίδια) τα οποία συλλέγει ο Οργανισμός από δωρητές και χορηγούς. Επίσης στην ιστοσελίδα του μη κυβενητικού οργανισμού βιαβάζουμε ότι στα 7 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού έχουν σταλεί πάνω από 25.000 δέματα στην επαρχία σε πολύτεκνες οικογένειες και χιλιάδες ακόμη σε πολύτεκνες οικογένειες στην Αθήνα με το συνολικό κόστος να ξεπερνά το 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ σε αξία και κόστος μεταφοράς.

Ο «Σύλλογος Γονέων Τριτέκνων Πάρου –Αντιπάρου» αναζητώντας χώρο προκειμένου να αποθηκευτούν τα δέματα ζήτησε την παραχώρηση της αίθουσας του συλλόγου, αίτημα το οποίο ο σύλλογος Καμαρών έκανε αμέσως αποδεκτό.

Για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί καθώς και για το πότε θα ξεκινήσει η διανομή στις πολύτεκνες οικογένειες θα ενημερώσει ο σύλλογος «Γονέων Τριτέκνων Πάρου – Αντιπάρου»
σε σχετική ανακοίνωσή του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos