Ευχαριστήριο Γυναικών Μάρπησσας στους Γιατρούς του Κόσμου

30 Σεπτεμβρίου 2014 12:12

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές ιατρούς από την οργάνωση ¨Γιατροί του Κόσμου¨ για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στους κατοίκους του νησιού μας κατά την επίσκεψή τους στις 27-28/9/2014.

Η προσέλευση του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Εξετάστηκαν περίπου 400 άτομα συνολικά και από τις πέντε ειδικότητες , αλλά και 80 άτομα ίσως και παραπάνω δεν μπόρεσαν να εξεταστούν από τον οφθαλμίατρο λόγω της μεγάλης προσέλευσης και του περιορισμένου χρόνου. Η πρόεδρος των ¨Γιατρών του Κόσμου¨ κυρία Μαϊλλη που ήταν και η παιδίατρος της αποστολής διαπίστωσε και η ίδια για ακόμη μια φορά πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της υγείας που υπάρχει γενικότερα στο νησί μας αλλά και την έλλειψη παιδιάτρου ειδικότερα.

Ζητάμε συγγνώμη από όσους δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν κάποια ειδικότητα , θα προσπαθήσουμε στο άμεσο χρονικό διάστημα που θα μπορεί να είναι εφικτό να επαναληφθεί η αποστολή στο νησί μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους  χορηγούς μας για την υποστήριξή τους 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos