Σοβαρό τροχαίο στην Παροικία της Πάρου με τραυματισμό δύο νέων ανθρώπων (Φωτό)

26 Οκτωβρίου 2014 00:28

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 6 περίπου το απόγευμα , σημειώθηκε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Παροικίας – Νάουσας στην είσοδο γνωστού super market.

Συγκεκριμένα, ένα νεοαποκτημένο μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νέοι άνθρωποι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τοιχίο που περιβάλλει το πάρκινγκ του super market και συγκεκριμένα στην είσοδο.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν το όχημα μετά από ελιγμούς να προσκρούει στο τοιχίο. Αμέσως στο σημείο έφτασε μονάδα του ΕΚΑΒ Πάρου η οποία προσπάθησε για αρκετά λεπτά να απεγκλωβίσει τον ένα νεαρό ενώ αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας ο ένας εκ των δύο τραυματιών έχει υποστεί κατάγματα κυρίως στα κάτω άκρα. Τα άλλο άτομο φέρει ελαφρύτερα χτυπήματα. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς η μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Αρχικά οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με πλωτό στη Μύκονο και στην συνέχεια αεροπορικώς στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τον τόπο του τροχαίου κατά την προσπάθεια απεγκλωβισμού του ενός ατόμου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos