Συνελήφθη 26χρονη στο λιμάνι της Πάρου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

09 Νοεμβρίου 2014 12:48

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 26χρονη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα Πάρου, από στελέχη της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έλεγχου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, στο λιμένα του Πειραιά, από στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε στο σημείο εναπόθεσης αποσκευών με προορισμό το λιμένα Πάρου, χειραποσκευή, εντός της οποίας βρέθηκε πλαστική συσκευασία, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους χιλίων εκατό γραμμαρίων (1.100gr). Εν συνεχεία, η ανωτέρω χειραποσκευή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση ενώ με την άφιξη του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Πάρου, η 26χρονη συνελήφθη, καθώς εμφανίστηκε ως παραλήπτης της.

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα ευρώ (390€), ενώ η ανωτέρω συλληφθείσα πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos