Η αυξημένη ζήτηση για το νησί της Πάρου και τη γειτονική Νάξο οδηγεί τη "Springer Reisen" στην επέκταση των αεροπορικών της συνδέσεων από τα αεροδρόμια του Γκρατς (Graz) και του Κλάγκενφουρτ (Klagenfurt). Με στρατηγικό συνεργάτη την αεροπορική εταιρεία Avantiair, το πρόγραμμα για το 2026 προσφέρει εξαιρετική ευελιξία, καλύπτοντας όλη τη θερινή σεζόν από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο.
Απευθείας από το Γκρατς...
Το Γκρατς παραμένει ο βασικός πυλώνας της "Springer Reisen" για την Πάρο, με πτήσεις κάθε Σάββατο που ξεκινούν από τα μέσα Μαΐου και εκτείνονται έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αναλυτικά:
16 Μαΐου - 11 Ιουλίου 2026:
Αναχώρηση από Γκρατς: 06:10 - Άφιξη στην Πάρο: 09:40
Επιστροφή από Πάρο: 18:50 - Άφιξη στο Γκρατς: 21:50
18 Ιουλίου - 3 Οκτωβρίου 2026:
Αναχώρηση από Γκρατς: 06:10 - Άφιξη στην Πάρο: 09:40
Επιστροφή από Πάρο: 10:30 - Άφιξη στο Γκρατς: 13:35
Επιστροφή στο Κλάγκενφουρτ...
Για το πρώτο μισό του καλοκαιριού, η "Springer Reisen" επαναφέρει τη σύνδεση από το Κλάγκενφουρτ, διευκολύνοντας τους ταξιδιώτες από την περιοχή της Καρινθίας. Αναλυτικά:
16 Μαΐου - 11 Ιουλίου 2026:
Αναχώρηση από Κλάγκενφουρτ: 16:35 - Άφιξη στην Πάρο: 20:05
Επιστροφή από Πάρο: 10:15 - Άφιξη στο Κλάγκενφουρτ: 13:00
«Early Bird» και προοπτικές...
Η ανακοίνωση των δρομολογίων για το 2026 συνοδεύεται από ειδικές προσφορές «Early Bird» για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η Πάρος αποτελεί έναν ασφαλή και ταυτόχρονα ποιοτικό προορισμό που προσελκύει υψηλού επιπέδου τουρισμό από την αυστριακή αγορά.
Παράλληλα, οι επιβάτες των πτήσεων προς Πάρο έχουν τη δυνατότητα άμεσης μετάβασης και στο νησί της Νάξου, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη φετινή χρονιά, μέσω ιδιωτικών σκαφών (boat transfer) που ναυλώνει η "Springer Reisen" προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία «island hopping».




Newsroom (2)

