Ε.Σ.Π Πάρου: Αδυνατεί ο Δήμος Πάρου να στολίσει τους δρόμους...

08 Δεκεμβρίου 2014 15:49

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου- Αντιπάρου, ενόψει των εορταστικών ημερών ανακοίνωσε την συμμετοχή του, σε μια σειρά από εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσει σε όλο το νησί, για να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Διαπιστώνουμε όμως ότι για άλλη μια χρονιά , δεν υπάρχει η απαραίτητη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, περιφερειακά του νησιού. Η αδυναμία

του Δήμου Πάρου μέχρι σήμερα να στολίσει τους δρόμους είναι εμφανής και ως εμπορικός κόσμος της Πάρου δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, άλλη μια φορά.

Καλούμε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, σχεδιαστές , διακοσμητές, εμπόρους, να συνεισφέρουν εθελοντικά με την εμπειρία , την χορηγία και την εργασία τους να στολίσουμε όλοι μαζί τους εμπορικούς δρόμους για να επαναφέρουμε την χριστουγεννιάτικη – εορταστική διάθεση που έχει χαθεί και που χρειάζονται οι πολίτες και το καταναλωτικό κοινό του νησιού μας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την τοπική αγορά.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος      Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos