Νάουσα: Γλέντι με «επίσημο χρώμα» στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό! (Φωτό + Βίντεο)

14 Δεκεμβρίου 2014 15:58

Ένα  νησιώτικο γλέντι, διοργανωμένο από την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα του γιορτινού κλίματος των ημερών, με σκηνικό το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ο αρκετός κόσμος που παραβρέθηκε γεύτηκε παραδοσιακά κεράσματα, χόρεψε και γλέντησε αυθόρμητα με μουσική από τσαμπούνες και εύθυμα παραδοσιακά τραγούδια.
Το γιορτινό γλέντι είχε και επίσημο «άρωμα» καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και η πολιτευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού επιδίδονται αυθόρμητα στο χορό!

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και παρά τις όποιες αντιξοότητες, η χαρούμενη γιορτινή διάθεση φαίνεται να υπερισχύει, μέσα από όμορφες εκδηλώσεις ανανέωσης των δεσμών της τοπικής παριανής κοινωνίας.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos