Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Κυκλάδων-Κρήτης

20 Δεκεμβρίου 2014 16:12

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης Θεσσαλονίκης – Κυκλάδων – Κρήτης, ενέργεια η οποία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση με πολλαπλά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και τις τοπικές κοινωνίες.

Σε εποχές κρίσης όπως η σημερινή, κάθε ενέργεια που αποφέρει έμπρακτα αποτελέσματα, εμείς την υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Το 2009 που ήταν η τελευταία χρονιά που είχε λειτουργήσει η συγκεκριμένη γραμμή, στο νησί της Πάρου το οποίο θεωρείτε ακτοπλοϊκός κόμβος για τις Κυκλάδες, είχαν διακινηθεί , σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 15.000 επιβάτες και 800 οχήματα.

Από τα παραπάνω, διαπιστώνει κανείς την αναγκαιότητα της επανασύνδεσης με το λιμάνι της Πάρου και της ύπαρξης της γραμμής αυτής και για το λόγο αυτό μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η ομαδική επιστολή των επιμελητηρίων που εκδόθηκε στις 3/12/2014 και με όποια δύναμη διαθέτουμε θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι, σε οποιαδήποτε προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτής.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος       Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos