Βούλιαξε… στο λιμάνι της Νάουσας Πάρου! (Φωτό)

02 Ιανουαρίου 2015 21:14

Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Νάουσας χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πιθανότατα η βύθιση του σκάφους προήλθε από την κακοκαιρία που χτύπησε με σφοδρότητα και την Νάουσα της Πάρου. (Βίντεο βλέπε εδώ)

Στη σημερινή, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, προσπάθεια ανέλκυσης του σκάφους συμμετείχαν και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) μαζί με την Πυροσβεστική και το Λιμεναρχείο Πάρου.

Μετά από επικοινωνία που είχε το psts.gr με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γεώργιο Μπαρμπαρίγο μας ενημέρωσε ότι η βύθιση του σκάφους συνέβη περίπου στις 8 το πρωί. Στη συνέχεια ενημέρωσε την Πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και το Λιμεναρχείο Πάρου προκειμένου να συνδράμουν στην όλη επιχείρηση. Η ανέλκυση ξεκίνησε στις 13:45  το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 15:00.
Ο κ. Μπαρπαρίγος θα ήθελε να ευχαριστήσει  την Πυροσβεστική υπηρεσία, το Λιμεναρχείο Πάρου αλλά ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου, κ. Σταύρο Καραχάλιο, για την έγκαιρη και αποτελεσματική βοήθειά του.

Για το σημερινό συμβάν εξέδωσε σχετικό δελτίο και η ΕΟΔ Κυκλάδων:

«Την Παρασκευή 2-1-2015, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων συμμετείχαν, σε συνεργασία με άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου Πάρου και του Λιμεναρχείου Πάρου, στην ανέλκυση βυθισμένου αλιευτικού σκάφους στο λιμάνι της Νάουσας ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν τις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη θαλάσσιας ρύπανσης.»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos