O ΕΣΠάρου για το Καρναβάλι του Δήμου

21 Ιανουαρίου 2015 21:09

Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΔΕΠΑΠ , μετά την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήσατε ενόψει της προετοιμασίας για το 1ο καρναβάλι του Δήμου της Πάρου, στην οποία

καθώς τα καταστήματα μας λειτουργούσαν την ώρα της συνάντησης, παρευρέθηκε υπάλληλος του συλλόγου για να σας μεταφέρει την περσινή μας απόφαση, για την οποία πάλι είχαμε κληθεί να αποφασίσουμε την συμμετοχή μας ,από την ΚΔΕΠΑΠ λίγες μέρες πριν την έναρξη του τριωδίου .

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 22 /2/2015 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Μετά λύπης, ενημερωθήκαμε ότι η πρόταση μας ,δεν συζητήθηκε καν και δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο καρναβάλι διότι έχει ανακοινωθεί και θα πραγματοποιηθεί η προωθητική ενέργεια" Ψωνίζω & Κερδίζω" στην Γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου, ενώ ταυτόχρονα τα καταστήματα θα λειτουργούν μέχρι της 8 το βράδυ.

Επανερχόμαστε , προτείνουμε και εμμένουμε στην πιο κάτω θέση:

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ «ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ» ΚΑΝΕΝΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.

Πιστεύουμε ότι με την κατάλληλη προβολή του , η Πάρος την «νεκρή» περίοδο αυτή ,θα μπορεί να προσελκύσει εκτός Πάρου επισκέπτες.

Στα πλαίσια της ως άνω διοργάνωσης , ο Εμποροεπαγγελματικού Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου είναι διατεθειμένος να συμμετέχει ενεργά και να είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής , διότι όταν θέλουμε να αναδείξουμε κάτι νέο θα πρέπει να γίνεται με πρόγραμμα και συγκεκριμένο χρόνο.

Τέλος, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε σε συνάντηση συλλόγους και φορείς για να δημιουργηθεί ένα συντονιστικό προετοιμασίας για το καρναβάλι του 2016 ,που θα συζητούν μετά το πέρας του καρναβαλιού και καθόλη την χρονιά για την διοργάνωση του επόμενου καρναβαλιού με την αιγίδα του Δήμου Πάρου.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος          Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos