Ξημερώματα Δευτέρας έρχονται βροχές και καταιγίδες

25 Ιανουαρίου 2015 14:48

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην περιοχή των Κυκλάδων.

2. Τη νύχτα της Κυριακής (25-01-2015) προς τη Δευτέρα (26-01-2015), οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εξασθενήσουν και θα ενταθούν ξανά τις απογευματινές και κυρίως τις βραδυνές ώρες τις Τρίτης (27-01-2015).

3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos