Ομόφωνη απόφαση για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση Γκίκα στη συνεδρίαση της Δ.Κ. Παροικίας

30 Ιανουαρίου 2015 17:18

Ομόφωνη ήταν η απόφαση για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση Γκίκα με αρκετούς ωστόσο προβληματισμούς που εκφράστηκαν από τα μέλη του συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση που διεξήχθη την Παρασκευή 30/01, συζητήθηκε το εν λόγω θέμα στο οποίο ναι μεν υπήρξε ομοφωνία αλλά τέθηκαν και σοβαροί προβληματισμοί.
Συζητήθηκε δηλαδή το εάν από μόνη της η συγκεκριμένη κίνηση της τοποθέτησης δηλαδή φωτεινού σηματοδότη θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος που παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε και η άποψη από τον κ. Μένεγο Μαύρη, ότι μεμονωμένες ενέργειες ασχέτως με το εάν είναι σωστές ή όχι, δεν βοηθούν στην οριστική και σε βάθος χρόνου επίλυση του προβλήματος καθώς θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο, σε μια πιο ουσιαστική μελέτη, η οποία θα λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρουσιάζεται και εντείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες στην Παροικία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos