Δραματική έκκληση του Επιστ. Διευθ. του Κ.Υ Πάρου: «Βρισκόμαστε σε ένα πλοίο με 10 μποφόρ χωρίς πλήρωμα» (Βίντεο)

01 Φεβρουαρίου 2015 21:24

Εκπνέει σε 20 ημέρες η διορία παραίτησης που έθεσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Ι. Καρασαντές.

Ιδιαίτερη αναφορά του Προέδρου στη βοήθεια που προσέφερε ο κ. Ροδίτης ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Πάρου – Αντιπάρου.

Εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί η παραίτηση θα ακολουθήσει και ο κ. Μαλινδρέτος ο οποίος συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Δήμου στη Διοικούσα Επιτροπή, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στη συνάντηση για την Υγεία.

Δραματική έκκληση του επιστημονικού διευθυντή κ. Β. Παναρίτη για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου. «Η κατάσταση στο Κ.Υ είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα γίνει ακόμα δυσκολότερη τους επόμενους ένα με δύο μήνες. Βρισκόμαστε σε ένα πλοίο με 10 μποφόρ χωρίς πλήρωμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παναρίτης

Στη συνάντηση για την υγεία που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου εκτός των όσων ειπώθηκαν τα οποία και δημοσιεύσαμε στις 22-01-15 (βλέπε εδώ) ακούστηκαν και οι άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις επί του θέματος από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Καρασαντέ όπως και από τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κ.Υ Πάρου, κ. Παναρίτη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρασαντές αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης στο Κ.Υ Πάρου διευκρινίζοντας ότι απαιτούνται:

2 θέσεις παιδιάτρου, 2 θέσεις ιατρών γενικής ιατρικής ή παθολογίας και μια θέση ορθοπεδικού.

Επίσης από τις δεκαπέντε οργανικές θέσεις είναι καλυμμένες οι έξι, με τακτικούς ιατρούς, μια θέση γενικής ιατρικής, μια θέση ακτινοδιαγνώστη, μια θέση μικροβιολόγου, δύο θέσεις οδοντιάτρων και δύο θέσεις με επικουρικούς, καρδιολόγο και γυναικολόγο των οποίων οι συμβάσεις λήγουν αρχές Απριλίου.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν για το Κέντρο Υγείας Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos