Στα λευκά «ξύπνησαν» στις Λεύκες της Πάρου (Φωτορεπορτάζ)

18 Φεβρουαρίου 2015 19:19

Με τσουχτερό κρύο και χιόνι ξύπνησαν στις Λεύκες Πάρου καθώς άρχισε να χιονίζει ασταμάτητα από τις πολύ πρωινές ώρες μετατρέποντας το εκπληκτικό τοπίο σε άκρως χειμωνιάτικο.

Οι φωτογραφίες περιγράφουν το ασυνήθιστο χιονισμένο τοπίο της Λευκιανής γης αποδεικνύοντας ότι ο παραδοσιακός οικισμός κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής είναι κατάλληλος και για χειμερινές αποδράσεις.
Ο χειμώνας ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το ελκυστικό τοπίο και ξυπνάει τη διάθεση για περιήγηση ειδικά τώρα που το λευκό «χαλί» του χιονιού έχει καλύψει το «Βυζαντινό Δρόμο», τα πέτρινα καντούνια, τις πλαγιές, τις στέγες και τα λιθόστρωτα μονοπάτια . Οι φυσιολάτρες μπορούν να περάσουν αξέχαστες ώρες και να παραδοθούν στην ομορφιά όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα σ' αυτήν την ονειρεμένη ορεινή περιοχή της Πάρου.

Για αύριο Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες προβλέπονται ασθενείς χιονοπτώσεις που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7-8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos