Η Μάρπησσα στο ρυθμό του Καρναβαλιού! (Βίντεο)

23 Φεβρουαρίου 2015 19:35

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς η χθεσινή, και η Μάρπησσα γλέντησε όπως κάθε χρόνο σε ρυθμούς καρναβαλικού ξεφαντώματος!

Το Καρναβάλι της Μάρπησσας που έχει γίνει πλέον πολιτιστικός θεσμός, με ιστορία τριάντα χρόνων πίσω του, προσφέρει πάντοτε ξεχωριστές στιγμές κεφιού και χαράς στους συμμετέχοντες και αγκαλιάζει το χωριό δίνοντας μια νότα γιορτινής αισιοδοξίας λίγο πριν τη Σαρακοστή.

Πολύς κόσμος πλημμύρισε την Κυριακή 22/2 τη Μάρπησσα για να παρακολουθήσει την παρέλαση των καρναβαλικών αρμάτων. Μασκαρεμένοι μικροί και μεγάλοι με χιούμορ και πάνω απ΄ όλα καλή διάθεση, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους σ΄ένα γλέντι που έμοιαζε περισσότερο με γιορτινό πανηγύρι που ξεσήκωνε τους πάντες.
Η φιλοξενία της Μάρπησσας προς τον κόσμο που προσήλθε στο καρναβάλι ήταν ζεστή και απλόχερη καθώς οι εθελόντριες από το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας είχαν ετοιμάσει και πρόσφεραν στους παρευρισκομένους πλούσια, νόστιμα εδέσματα. Ήταν ένα καρναβάλι που τα είχε λοιπόν όλα, αλλά πρωτίστως, είχε το αστείρευτο κέφι και την ευχάριστη ατμόσφαιρα μιας καλά οργανωμένης γιορτής σ΄έναν τόπο φιλόξενο που γνωρίζει να περιποιείται να ευχαριστεί τον κόσμο που τον τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο.

Τις όμορφες στιγμές του Καρναβαλιού της Μάρπησσας κατέγραψε η κάμερα του psts.gr και σας τις παρουσιάζει σε βίντεο.
Απολαύστε τώρα τη WEB TV μας σε HD. Επιλέξτε από τις ρυθμίσεις σε προβολή HD.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos