Πρόσκληση του συντονιστικού για την Υγεία

03 Μαρτίου 2015 14:31

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάρου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου, με μοναδικό θέμα τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2014, αποφάσισε ομόφωνα ότι η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, θα διεξαχθεί μέσα από το "Συντονιστικό", όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

Την τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2014, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε, και πάλι ομόφωνα, το ψήφισμα που στην προηγούμενη συνεδρίαση αποφάσισε να συνταχθεί στη βάση του ψηφίσματος του Δ.Σ. του 2012.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, προσκαλούνται όλοι οι συλλογικοί φορείς Πάρου και Αντιπάρου καθώς και οι πολίτες που ενδιαφέρονται για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας (ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι μέχρι τώρα στο "Συντονιστικό"), την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2014, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας και θα αποφασισθούν οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούμε για την επίλυσή τους.

Τα προβλήματα στο Κέντρο υγείας, δυστυχώς, έχουν αυξηθεί, η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Είναι ανάγκη να αντιδράσουμε σε αυτή την υποβάθμιση των συνθηκών της παρεχόμενης δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα νησιά μας. Η εκρηκτική κατάσταση δεν επιτρέπει περιθώρια εφησυχασμού και ... χαλάρωσης.
Από τη στιγμή που το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ο αγώνας να δοθεί μέσα από το "Συντονιστικό" είναι κατανοητό πόσο απαραίτητη είναι η συμμετοχή όλων μας. Χρειάζεται ένα νέο δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Ας το τολμήσουμε.

Πάρος, Τρίτη
3 Μαρτίου 2015

Η Γραμματεία του Συντονιστικού για την υγεία

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos