Εγκαινιάζεται η πίστα του νέου αεροδρομίου Πάρου!

01 Απριλίου 2015 02:13

Καθώς αναμένουμε τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου, κάποιοι φαίνεται να σκέφτηκαν πρακτικά ως προς την αξιοποίηση του ήδη κατασκευασμένου νέου αεροδιαδρόμου με απώτερο στόχο την προβολή του νησιού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του psts.gr, η πίστα του νέου αεροδρομίου πρόκειται να εγκαινιαστεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, όχι με πτήση, αλλά με την εκεί διεξαγωγή διεθνών αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Οδηγών Μοτοσυκλέτας.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα κατακλύσουν την Πάρο είναι πολλοί και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Ταχύτητας και Δεξιοτεχνίας προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα ανταγωνισμού με δυνατές επιταχύνσεις και ελιγμούς που θα κόψουν κυριολεκτικά την ανάσα!

Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές υπερβαίνουν τις 80 και όπως φαίνεται οι φίλοι του δίτροχου σπορ ζεσταίνουν τις μηχανές τους για απόβαση στην Πάρο προκειμένου να αγωνιστούν με ασφάλεια στη νέα πίστα του αεροδρομίου του νησιού τηρώντας πάντοτε τις διατάξεις του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα και τους Αγωνιστικούς Κανονισμούς Ταχύτητας.

Το ενδιαφέρον ελλήνων και ξένων αθλητικών ανταποκριτών για τους αγώνες είναι ήδη μεγάλο και μάλιστα φίλοι του σπορ, επισκέπτες αλλά και δημοσιογράφοι έχουν έρθει, όπως πληροφορούμαστε, σε επαφή με τουριστικά καταλύματα της Πάρου προκειμένου να κάνουν έγκαιρες κρατήσεις.

Με άκρως λοιπόν πρωτότυπο τρόπο θα εγκαινιαστεί το πολυπόθητο νέο αεροδρόμιο Πάρου το οποίο θα φιλοξενήσει μια αθλητική διοργάνωση και θα συγκεντρώσει τα φώτα ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης που θα προβάλουν όχι μόνο τους αγώνες αλλά και το νησί καθιστώντας το πόλο έλξης επισκεπτών στην αρχή της νέας τουριστικής σεζόν. Όλοι βεβαίως ευχόμαστε η λειτουργία του νέου αεροδρομίου να ξεκινήσει σύντομα και ο ήδη κατασκευασμένος αεροδιάδρομος να υποδεχτεί όσο το δυνατόν συντομότερα πτήσεις και η Πάρος όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες!

Ωστόσο η ιδέα της διήμερης παραχώρησης της πίστας στους φίλους του δίτροχου αθλητισμού αποτελεί σίγουρα μια καλή ευκαιρία για την προβολή του νησιού στην καταλληλότερη περίοδο, λίγο δηλαδή πριν την έναρξη της περιόδου των διακοπών!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos