Πάσχα με κλήση……. να θυμάσαι και να το λες !!!

08 Απριλίου 2015 17:14

Κύριε Λιμενάρχα,

μετά από διαμαρτυρίες επισκεπτών για το καλωσόρισμα στο νησί που αγαπούν και επέλεξαν να επισκεφτούν για άλλη μια φόρα, διαπιστώσαμε ότι η αντιμετώπιση από το λιμενικό ήταν πανηγυρική.

Μετά από την αδράνεια ενός ολόκληρου χειμώνα θυμηθήκαν ότι εμποδίζουν τα αυτοκίνητα στη παραλία της Παροικίας ......

Οι άνδρες του λιμεναρχείου, έδιναν κλήσεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, πέρα από το αν εμπόδιζαν ή όχι τα αυτοκίνητα αυτά την κυκλοφορία, χωρίς να χαριστούν ακόμη και σε αναπηρικό με ειδικό σήμα.

Οι επιφορτισμένοι με το «έργο» άνδρες, κάθε 15 λεπτά σφύριζαν και μοίραζαν κλήσεις.
Αποτέλεσμα ήταν τα μαγαζιά της παραλίας να αδειάσουν και επισκέπτες του νησιού να φεύγουν χολωμένοι θεωρώντας ότι αυτούς περιμέναμε για το πογκρόμ.

Κύριοι, η κίνηση των ήμερων αναμένεται περιορισμένη κατά 40%, πολλές επιχειρήσεις αυτές τις ημέρες περίμεναν να δουλέψουν λίγο, δεν χρειάζεται αυτές τις μέρες να μας δείξετε πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να είστε.

Ας περάσει το Πάσχα και αν έχετε διάθεση βάλτε πραγματικά τάξη στο λιμάνι, διότι παρά τα όσα κάνατε, τα αυτοκίνητα των συνήθων υπόπτων, αυτά που πραγματικά εμποδίζουν την κυκλοφορία καθώς και την έξοδο των αυτοκίνητων από το λιμάνι δεν τα αγγίξατε.
Κύριοι του Λιμενικού ζητάμε από εσάς σοβαρότητα και ουσία, ενώ παράλληλα ζητάμε από όσους επαγγελματίες πραγματικά ενδιαφέρονται, να ενημερώνουν τους πελάτες τους για τα όσα γίνονται για να προστατέψουμε το νησί μας.

Πάντα με φιλική διάθεση , για το καλό του νησιού μας .

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Πάρου - Αντιπάρου
Ο Πρόεδρος                                   O Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                    Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos