Πάρος, λιμάνι: Με σύμμαχο τον καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα! (Φωτό + Βίντεο)

13 Απριλίου 2015 21:13

Μπορεί τα τερτίπια του καιρού να δυσκόλεψαν το ταξίδι των εκδρομέων του Πάσχα στην Πάρο που έγινε υπό χειμερινές καιρικές συνθήκες, αλλά η επιστροφή επιφύλασσε για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό.

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, αναχώρησε από το λιμάνι της Παροικίας ο κύριος όγκος των επισκεπτών της Πάρου με προορισμό κυρίως τον Πειραιά.
Τα αυτοκίνητα στο λιμάνι σχημάτιζαν τριπλή σειρά λίγο πριν την επιβίβαση στα πλοία της γραμμής ενώ το αδιαχώρητο επικρατούσε και ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε στο λιμάνι.

Με σύμμαχο λοιπόν τον καλό καιρό, με έναν ηλιόλουστο καταγάλανο ουρανό, ήρεμη θάλασσα και ανοιξιάτικες μυρωδιές, οι ταξιδιώτες του Πάσχα αποχαιρέτησαν την Πάρο και τις ομορφιές της σε μια πραγματικά όμορφη μέρα που σίγουρα τους αποζημίωσε για την ταλαιπωρία της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών και αποτελεί σίγουρα την πιο ωραία τελευταία εικόνα από την παραμονή τους στο νησί!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos