ΕΣΠάρου: Συνάντηση με διοίκηση ΟΑΕΕ χθες 20/04

21 Απριλίου 2015 17:23

Πραγματοποιήθηκε χθες 20/4 η προγραμματισμένη συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΕΕ κύριο Τάσο Πετρόπουλο στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ν Αττικής Ομόρων νομών Και Ν Αιγαίου.

Κατά την συζήτηση κατατέθηκαν και από τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπάρου - Απόστολο Αλιπράντη τα προβλήματα που αφορούν στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ αλλά και τους ανασφάλιστους.

Έγινε αναλυτική ενημέρωση για την αδυναμία των ασφαλισμένων, που αν και καταβάλουν τις εισφορές τους δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τις υπάρχουσες δομές και τεράστιες ελλείψεις των κέντρων υγείας, καθώς και για το γεγονός ότι η δαπάνη επί των ασφάλιστρων που καταβάλουμε για τον κλάδο υγείας είναι πολύ υψηλή, σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Όλοι οι παριστάμενοι τοποθετήθηκαν θετικά απέναντι στις νέες ρυθμίσεις και ειδικά σε αυτή που αφορά τα ποσά των 5.000 και κάτω , οι οποίες από σήμερα θα γίνονται ηλεκτρονικά ,καθώς και για την άμεση ενεργοποίηση για τη ρύθμιση των οφειλών άνω των 5000 ευρώ μένει όμως ανοικτό το ζήτημα των παλαιών οφειλών αναφορικά με τα ποσά του κλάδου υγείας.

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos