Πάρος – Νάουσα: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την έγκαιρη επέμβαση της Π.Υ

25 Απριλίου 2015 16:59

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 19:30 περίπου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά πίσω από το χώρο αθλοπαιδιών του γηπέδου μπάσκετ στη Νάουσα, δίπλα στο αντλιοστάσιο αφαλάτωσης.

Η πυρκαγιά που πιθανότατα προήλθε εξαιτίας της απροσεξίας νεαρών ατόμων που έκαναν χρήση κροτίδων, ξεκίνησε από τον καλαμιώνα που βρίσκεται στην περιοχή και γρήγορα άρχισε να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.
Μετά από την ανεπιτυχή προσπάθεια των περίοικων να την κατασβέσουν, κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία κατέφθασε έγκαιρα προλαμβάνοντας την ανεξέλεγκτη επέκτασή της.

Η φωτιά, χάρη στην επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο αποσοβώντας δυσάρεστες καταστάσεις. Στις φωτογραφίες διακρίνονται τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Ελληνικής αστυνομίας καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Μπαρμπαρίγος. Στο σημείο έφτασε έγκαιρα και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑΠΑ κ. Πετρόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos