Συνεργασία Ε.Κ.Α.Β, Ε.Ο.Δ και Πυροσβεστικής σε διακομιδή ζωής στην Πάρο (Βίντεο)

02 Μαϊος 2015 20:53

Με τη συνεργασία του Ε.Κ.Α.Β, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απριλίου επείγουσα διακομιδή 75χρονης με πλοίο της γραμμής καθώς χρειαζόταν άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη.

Η συνεργασία των μελών και των τριών υπηρεσιών της Πάρου, κρίθηκε αναγκαία καθώς η ασθενής έχρηζε ειδικής φροντίδας και μεταχείρισης προκειμένου να διακομισθεί και να επιβιβαστεί με ασφάλεια στο πλοίο "Blue Star Delos" το οποίο και καθυστέρησε κατά περίπου μισή ώρα την αναχώρησή του από το λιμάνι της Παροικίας προκειμένου να παραλάβει την ασθενή.

Τέσσερις άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάρου, τέσσερα μέλη της Ε.Ο.Δ (Παράρτημα Κυκλάδων) και οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο πλοίο προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η διακομιδή.
Επίσης το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε, όπως πληροφορηθήκαμε, και δεύτερη διακομιδή ζωής για έναν ηλικιωμένο συμπολίτη μας που χρειάστηκε να του παρασχεθεί νοσοκομειακή φροντίδα.




Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos