Βραβεύσεις – Απονομές με την ολοκλήρωση του τουρνουά «Νέοι Δρόμοι στα Τρίποντα» (Βίντεο)

04 Μαϊος 2015 12:56

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αθλητική εκδήλωση "Νέοι Δρόμοι στα Τρίποντα" που έλαβε χώρα στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου δεκάδες νεολαίοι της Πάρου πήραν μέρος στο τουρνουά που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά με την συνεργασία της ΕΟΚ της ΚΔΕΠΑΠ και του Δήμου Πάρου.
Την Κυριακή απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες ενώ βραβεύθηκαν και οι ομάδες μπάσκετ του ΑΟ Πάρου εφήβων και κορασίδων.
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρηστόφορος, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ .Μαρινόπουλος, προπονητές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων βρέθηκαν στην πλατεία και τίμησαν με την παρουσία τους νέους και τις νέες της Πάρου που διακρίθηκαν στις αθλητικές διοργανώσεις των Κυκλάδων.

Επίσης μετά από πρόσκληση της ΚΔΕΠΑΠ τέσσερα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων βρέθηκαν, το Σάββατο και την Κυριακή 2 & 3 Μαΐου 2015, στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν μικροτραυματισμούς.
Παρακολουθήστε το βίντεο από τις βραβεύσεις.



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos