Πάρος: Τα πρώτα σκάφη στη μαρίνα της Παροικίας! (Βίντεο)

06 Μαϊος 2015 16:34

Δειλά – δειλά η θερινή τουριστική σεζόν ξεκινά για την Πάρο και μαζί της κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σκάφη αναψυχής στη μαρίνα της Παροικίας.

Μετά τις προ διμήνου εργασίες επισκευής – αποκατάστασης του προβλήτα στη θέση «Βίντζι» και της επίστρωσης με βιομηχανικό δάπεδο σε αντικατάσταση του φθαρμένου, η μαρίνα της Παροικίας αναβαθμισμένη και ασφαλέστερη πλέον δέχτηκε το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς έναν αριθμό σκαφών αναψυχής μεταφέροντας τουρίστες υψηλών βαλαντίων και απαιτήσεων.

Ο θαλάσσιος τουρισμός, μια από τις δυναμικότερες μορφές τουρισμού με πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην Πάρο, απαιτεί πριν από όλα προσεγμένες και ασφαλείς υποδομές καθώς και υψηλές προδιαγραφές για την εξυπηρέτηση τόσο των σκαφών όσο και των τουριστών που μεταφέρουν και επισκέπτονται το νησί. Πρόκειται για μια μορφή τουρισμού υψηλής ποιότητας που εκτείνεται σε διάρκεια από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου και συμβάλλει κατά πολύ στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη. Ειδικότερα στην Πάρο, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και να ενισχυθεί καθώς το νησί διαθέτει όλες εκείνες τις φυσικές προδιαγραφές για την ανάπτυξή του.

Με ήπιες δαντελωτές ακτές και κόλπους, ασφαλείς στον καιρό μαρίνες, στο κέντρο επίσης των Κυκλάδων, η δημοφιλής Πάρος προσφέρεται όσο λίγα νησιά για θαλάσσιο τουρισμό αρκεί να ακολουθήσει μια πιο επικεντρωμένη στο στόχο αυτό τουριστική πολιτική που θα στοχεύει παράλληλα με τον μαζικό και στον πιο επιλεκτικό και ιδιαιτέρων απαιτήσεων τουρισμό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos