Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου στηρίζει οικονομικά το νέο Αεροδρόμιο Πάρου

11 Μαϊος 2015 16:46

Οι συμμετέχοντες ξενοδόχοι στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στην αίθουσα ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ στην Παροικιά, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να συμμετάσχουν οικονομικά στην στήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Πάρου & Αντιπάρου και στην οποία συμμετέχουν εκτός των Δήμων και πολλοί φορείς των νησιών, για την κατασκευή των προσωρινών εγκαταστάσεων του νέου Α/Δ της Πάρου, με στόχο αυτό να λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2015.

 

Κάθε ξενοδοχείο θα καταβάλει ανάλογα με την εξέλιξη του Έργου το 1% (ένα τοις εκατό) του τζίρου του 2014, σε λογαριασμούς που έχει ανακοινώνει η ΑΜΚΕ και θα παραλάβει αντίστοιχα τιμολόγιο δωρεάς.

Επίσης η Ένωση Ξενοδόχων αποφάσισε να χορηγήσει στην ΑΜΚΕ το ποσό των € 7.000,00 για να προωθηθεί άμεσα η σχετική μελέτη.

Καλούμε όλους τους φορείς, αλλά και επιχειρηματίες της Πάρου να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ένωσης Ξενοδόχων, έτσι ώστε η Πάρος να αναδειχθεί πρωτοπόρος πανελλαδικά στην εκτέλεση ενός τόσο σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Μπαφίτης              Μάνια Αμπατζή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos