Εκδηλώσεις για την αποπεράτωση εργασιών στερέωσης και ανακαίνισης των παρεκκλησιών Αγίου Κωνσταντίνου & Ευαγγελισμού στο Κάστρο Παροικίας

28 Μαϊος 2015 23:29

Το Εκκλ. Συμβούλιο του Ι. Ενορ. Ναού Παμμ. Ταξιαρχών Παροικίας, η Ερανική Επιτροπή και ο Σύλλογος Φίλων του Παραδοσιακού Οικισμού της πόλης, θα πραγματοποιήσουν το διήμερο 6 & 7 Ιουνίου 2015 εκδηλώσεις για την αποπεράτωση των εργασιών στερέωσης και ανακαίνισης, των παρεκκλησίων Αγ. Κων/νου και Ευαγγελισμού του Κάστρου της Παροικιάς.


Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών, είναι η έκφραση των ευχαριστιών, των παραπάνω φορέων, σε όλους, όσοι με κάθε τρόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση του μεγάλου αυτού έργου καθώς και η τέλεση ιερού μνημοσύνου για τις ψυχές του πλήθους των χριστιανών, των οποίων τα οστά βρέθηκαν στα δύο αποκατασταθέντα παρεκκλήσια.
Οι εκδηλώσεις αυτές, θα πραγματοποιηθούν στο παρεκκλήσιο του Αγ. Κων/ νου και στην πλατεία που είναι δίπλα σ' αυτό, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σ ά β β α τ ο 6 Ι ο υ ν ί ο υ

Ώρα 8. 30΄ μ.μ. - Εσπερινός.
-«- 9. 00΄ -«- - Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.
-«- 9.30΄ -«- - α) Η Χορωδία - Ορχήστρα τουΝεανικού Κέντρου της
Ζωοδόχου Πηγής. και

β) Το συγκρότημα « Υδύστρατον», με τους:
Μένεγο Μιχ. Μαύρη, Γιάννη Κατσαρό και
Παναγιώτα Γυφτοπούλου.
Θα ακολουθήσει προσφορά εδεσμάτων, γλυκισμάτων και Παριανών κρασιών. .

Κ υ ρ ι α κ ή 7 Ι ο υ ν ί ο υ ( Των Αγίων Πάντων).

Ώρα 7.00΄ π.μ. - Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
-«- 10.00΄-«- - Αρχιερατικό Μνημόσυνο, για τις ψυχές των χριστιανών, των οποίων τα οστά βρέθηκαν στα δάπεδα των αποκατασταθέντων παρεκκλησίων.-

ΕΚΚΛ. ΣΥΜΒ. Ι. ΕΝ. ΝΑΟΥ ΠΑΜΜ. ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
Ε Ρ Α Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η
ΣΥΛΛ. ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΔ. ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos