Πάρος: Αναχώρηση με… λιγότερα χαμόγελα για τους επαγγελματίες τουρισμού… (Βίντεο)

01 Ιουνίου 2015 22:51

Απόγευμα Δευτέρας, τελευταίας ημέρας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και οι τελευταίοι εκδρομείς περιμένουν υπομονετικά το πλοίο της γραμμής για την αναχώρησή τους από το νησί. Γνώριμη η πολύβουη εικόνα του λιμανιού, κόσμος πολύς, αλλά φαίνεται ότι τα χαμόγελα δεν ήταν φέτος ανάλογα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πάρο.


Ο κόσμος που επισκέφθηκε το νησί ήταν λιγότερος από την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Και αυτό, οι επαγγελματίες του νησιού, δεν το συμπεραίνουν μόνο από την εμπειρία εκτίμησης του κόσμου σε ανάλογα τριήμερα, αλλά το συναγάγουν κυρίως από την μικρότερη εμπορική κίνηση που παρατηρήθηκε στις επιχειρήσεις τους.



Οι περισσότεροι επαγγελματίες, σε Παροικία και Νάουσα, κάνουν λόγο για μείωση του τζίρου τους σε σχέση με τα δεδομένα προηγούμενων ετών και για μικρότερη όχι μόνο κίνηση αλλά και αγοραστική δυνατότητα.
Φαίνεται πως παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις περί αύξησης του τουριστικού ρεύματος κατά την τρέχουσα χρονιά, προβλέψεις οι οποίες ακούγονταν στη διάρκεια του περασμένου χειμώνα, το ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν δείχνει, προς το παρόν, μάλλον μουδιασμένο.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos