Πρόστιμα στο χώρο των ΚΤΕΛ στο λιμάνι…

13 Ιουνίου 2015 19:57

Τα πρόστιμα έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή στο χώρο των ΚΤΕΛ στο λιμάνι της Παροικίας, καθώς μετά τις εύλογες διαμαρτυρίες των οδηγών των ΚΤΕΛ για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των λεωφορείων από παρκαρισμένα οχήματα, οι άνδρες του Λιμενικού άρχισαν να μοιράζουν κλήσεις προς αποκατάσταση της τάξης στον ευαίσθητο και πολυσύχναστο χώρο κοντά στο λιμάνι.


Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα σταθμευμένα οχήματα, ξεκίνησε πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν άρχισαν τα νυχτερινά δρομολόγια των πλοίων και των λεωφορείων των ΚΤΕΛ.
Καθώς η αναμενόμενη κατάλληλη διαμόρφωση της περιοχής του λιμανιού με σαφή οριοθέτηση του χώρου των ΚΤΕΛ δεν έχει προχωρήσει, πριν από λίγες ημέρες, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων στον χώρο των ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κίνηση των λεωφορείων, ιδιαίτερα κατά την είσοδο και έξοδό τους από το χώρο.



Πολλοί οδηγοί οχημάτων, συνηθισμένοι από την μειωμένη κίνηση του χειμώνα, συνέχιζαν την πρακτική του παρκαρίσματος σε ένα σημείο που τώρα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα.
Συνιστάται λοιπόν εφεξής προσοχή, θα πρέπει όλοι οι οδηγοί να ξεχάσουν τις συνήθειες του ήσυχου χειμώνα, γιατί διαφορετικά μπορεί να καταστούν παράνομοι και να δεχτούν κλήσεις και πρόστιμα για την απρονοησία τους...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos