Mουσική παραδοσιακή βραδιά με … απρόοπτα στις Καμάρες!

01 Ιουλίου 2015 12:16

Μια μουσική παραδοσιακή βραδιά στον ειδυλλιακό, πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου Καμαρών, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΔΕΠΑΠ και του Συλλόγου για την πραγματοποίηση πανηγυριού το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου.

Η προσέλευση του κόσμου από τις Καμάρες αλλά και ολόκληρη την Πάρο ήταν μεγάλη, τα εδέσματα και το κρασί πλούσια, το γλέντι και ο χορός υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής κράτησε σχεδόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καθιερωμένο πλέον ετήσιο πανηγύρι των Καμαρών που γίνεται με αφορμή την εορτή του ενοριακού ναού των Αγίων Αποστόλων, έχει όπως προαναφέρθηκε την ιδιαιτερότητα να τελείται όπως κάθε χρόνο στον πανέμορφο και περιποιημένο, γεμάτο πεύκα χώρο του Συλλόγου ο οποίος διαμορφώθηκε κατάλληλα για την διεξαγωγή του. Στην άψογη οργάνωση της βραδιάς, συντέλεσαν ασφαλώς οι χορηγοί και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καμαρών που για ακόμη μια χρονιά προσέφεραν εθελοντικά την αρωγή τους.

Όμως η επιτυχία του πανηγυριού των Καμαρών «συνοδεύτηκε» από ένα απρόοπτο συμβάν, το οποίο δυστυχώς δεν φαίνεται και τόσο ... «απρόοπτο» αν αναλογιστεί κανείς ότι επαναλαμβάνεται κατ΄ εξακολούθηση κάθε χρόνο την γιορτινή αυτή βραδιά.

Περιπολικό της αστυνομίας που έκανε την εμφάνισή του στη διάρκεια του γλεντιού, επέδωσε μήνυση στο Σύλλογο προερχόμενη από γυναικείο μοναστήρι με την αιτιολογία ότι η μουσική βραδιά... «ενόχλησε» την ησυχία και την περισυλλογή των καλογριών της περιοχής.

Φαίνεται ότι στις Καμάρες, και αν κρίνουμε από την επανάληψη του φαινομένου των μηνύσεων με αφορμή το ετήσιο πανηγύρι, «κάποιοι» ενοχλούνται επειδή οι ίδιοι δεν έχουν καταφέρει να διαχωρίζουν τα όρια μεταξύ μοναστικής και κοσμικής ζωής.
Γιατί υπάρχει και κοσμική ζωή στις Καμάρες, η οποία προφανώς δεν γίνεται και δεν πρέπει να απονεκρωθεί ή να εντάσσεται στις βουλές του μοναστηριακού ησυχασμού.
Τελικά όμως τίποτα δεν φάνηκε να επηρεάζει τη διάθεση των παρευρισκομένων και μετά το σύνηθες «απρόοπτο» η βραδιά συνέχισε να εξελίσσεται με επιτυχία μέχρι τις πρώτες ώρες του επόμενου πρωινού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos