Πάρος – Νάουσα: Στοχευμένες κινήσεις για την πάταξη του υπαίθριου παράνομου εμπορίου

23 Ιουλίου 2015 20:10

Μια συντονισμένη κίνηση για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου έλαβε χώρα την Τετάρτη 22/07 λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Νάουσα της Πάρου.

Συγκεκριμένα η αρμόδια επιτροπή καθορισμού κοινόχρηστων χώρων για χρήση τραπεζοκαθισμάτων, των εμπορευμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων του Δήμου Πάρου, με τη συνεργασία δημοτικών υπαλλήλων αλλά και την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο παράνομων μικροπωλητών κατά μήκος του πεζόδρομου στην πλατείας της Νάουσας.
Η επιχείρηση αυτή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αφού κατασχέθηκαν και οδηγήθηκαν προς καταστροφή σχεδόν το σύνολο των παράνομων εμπορευμάτων που υπήρχαν κατά μήκος του δρόμου.
Ανάλογες προσπάθειες είχαν πραγματοποιηθεί και πέρυσι το καλοκαίρι.

Η τριμελής επιτροπή που απαρτίζεται από τον αντιδήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Χριστόφορο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γεώργιο Μπαρπαρίγο αλλά και ένα δημοτικό υπάλληλο, συνοδευόμενη πάντα από ένα δημοτικό αστυνόμο αλλά και ακόμα ένα δημοτικό σύμβουλο, για περισσότερο από δύο ώρες προχώρησαν σε ελέγχους σε αρκετά σημεία της Νάουσας και κατέγραψαν παρανομίες που υπέπεσαν στην αντίληψή τους.
Γεγονός πάντως είναι το πρόβλημα του παράνομου υπαίθριου εμπορίου είναι αρκετά σοβαρό λαμβάνει πανελλήνιες διαστάσεις και δεν είναι δυνατόν να επιλυθεί από μια τοπική κοινωνία εάν δεν ασχοληθεί σοβαρά με δραστικές παρεμβάσεις η πολιτεία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos