Ρεκόρ συμμετοχών στο διάπλου Πάρου – Αντιπάρου… Ξεπέρασαν τους 450 οι συμμετέχοντες! (Φώτο + Βίντεο)

26 Ιουλίου 2015 16:54

Μπορεί ο Τομ Χάνκς να μην πήρε μέρος στον φετινό κολυμβητικό αγώνα στο στενό Πάρου – Αντιπάρου, ωστόσο η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη στις συμμετοχές.


Πολλοί ήταν πάντως εκείνοι που αναζητούσαν τον «Αντιπαριώτη» Τομ ανάμεσά τους, που εκτός από την εμπειρία του κολυμβητικού αγώνα, επιθυμούσαν ίσως και την εμπειρία μιας... selfie.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο κολυμβητικός αγώνας του διάπλου Πάρου – Αντιπάρου που έλαβε χώρα για όγδοη χρονιά υπό τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου με την υποστήριξη του Δήμου Αντιπάρου.
Η εκκίνηση του μαζικού αυτού κολυμβητικού αγώνα δόθηκε στις 6 το απόγευμα και οι πάνω από 450 συμμετέχοντες, ντόπιοι, ξένοι αλλά και παιδιά, διέσχισαν 1453 μέτρα ξεκινώντας από την Πούντα της Πάρου και τερματίζοντας στο λιμάνι της Αντιπάρου.
Περισσότερα από 18 σκάφη, η Ελληνική Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων), με τέσσερα μέλη, επαγγελματίες δύτες, αλλά και το λιμενικό σώμα, μεριμνούσαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα για την ασφάλεια των κολυμβητών οι οποίοι όλοι μετά τον τερματισμό τους έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους,
Κατά τη διάρκεια του αγώνα χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί μικροτραυματισμός συμμετέχουσας αθλήτριας από την ΕΟΔ Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos