Συνέχεια στην προεκλογική κόντρα για Φλαμπουράρη

17 Σεπτεμβρίου 2015 12:40

Για καθοδηγουμένη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο σήμερα ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά την πολιτική θύελλα που έχει προκαλέσει η υπόθεση της τεχνικής εταιρείας του πρώην υπουργού. Με σκληρή ανακοίνωση απαντά η ΝΔ.

Σε σημερινή τηλεοπτική εμφάνισή του (ΑΝΤ1) ο πρώην υπουργός επέμεινε ότι έχει δώσει πλήρεις απαντήσεις για την σχέση του με την εταιρεία «Διάτμηση» και τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί λόγω των εκλογών.

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί επικυρώθηκε το γνήσιο της υπογραφής από αξιωματικό στο αρχηγείο της αστυνομίας και σε άλλα ερωτήματα που τίθενται από μέσα ενημέρωσης ανέφερε πως «δεν μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση γιατί υποβιβάζει τον ίδιο και τον πολιτικό αγώνα αφού έχει αποδειχθεί ότι έχει δίκιο».

Πάντως, είπε ότι «δεν απαιτείται συμβολαιογραφική πράξη για την μεταβίβαση των μετοχών, ούτε υποχρέωση υποβολής του συμφωνητικού στη ΔΟΥ και πως η υπεραξία των μετοχών θα φορολογηθεί με την δήλωση του 2016» κάτι που επιβεβαίωσε και ο φοροτεχικός κ. Μουζάκης που ήταν στο στούντιο.

Διαβεβαίωσε επίσης, ότι τα έγγραφα έχουν τις πραγματικές ημερομηνίες και όχι μεταχρονολογημένες.

Σκληρή ανακοίνωση για την υπόθεση Φλαμπουράρη εξέδωσε εν τω μεταξύ σήμερα η Νέα Δημοκρατία, στην οποία αναφέρει ότι «η υπόθεση δεν είναι μόνο περίεργη αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος».

Προσθέτει, πως η εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία. Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης.

Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας.

Η Εισαγγελική Αρχή οφείλει να τα ερευνήσει όλα αυτά, σημειώνει η ΝΔ δεδομένου, μάλιστα, ότι κατά την ημερομηνία που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές, δεν καταβλήθηκε κανένα τίμημα, γεγονός παράδοξο για τη συναλλακτική πρακτική.

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos