Ηρακλής Χατζόπουλος: Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού

04 Νοεμβρίου 2015 14:18

Κύριε Υπουργέ,


ασχοληθείτε με τα φλέγοντα ζητήματα της Εκπαίδευσης και κρατείστε τις προσωπικές σας απόψεις για τον εαυτό σας. Η εκπεφρασμένη γνώμη της Βουλής των Ελλήνων και η θέση σας είναι προφανές ότι είναι δευτερεύουσας σημασίας για σάς. Όμως το αίμα, ο ξεριζωμός, η γενοκτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού , η υφαρπαγή των εστιών και των περιουσιών τους καθώς και ο ξαφνικός "συνωστισμός" των Ποντίων στην Ελλάδα , στη Ρωσία και αλλού στα 1918, 1922, 1923, 1939 δεν ξεχνιούνται.

 

Υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά και διεθνή έγγραφα που αποδεικνύουν την γενοκτονία. Άλλωστε η γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων , των Ασσυρίων κ.α. είναι γνωστό ότι ήταν σχέδιο της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής , κάτι που επανέλαβαν οι Γερμανοί κατά τον 2ο Παγκ.Πόλεμο.

Το αίμα των προγόνων μας, που αναίτια μαρτύρησαν στον Πόντο δεν επιτρέπουν σε κανένα να το αμφισβητεί, πολύ δε περισσότερο όταν το πρόσωπο που αμφισβητεί κατέχει υπεύθυνη κυβερνητική θέση και μάλιστα αυτή της Παιδείας, δωρεοδοτώντας παράλληλα επιχειρήματα στην Τουρκική πλευρά να εμμένει στην άρνηση όχι μόνο της γενοκτονίας αλλά και των σφαγών.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΘΕΟΛΟΓΟΣ Μ.Ε.
ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΣ
3/11/2015

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos