Στις 17-11-2015 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, πραγματοποίησε με επιτυχία, για δέκατη έβδομη (17η) συνεχή χρονιά την εκδήλωση «ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

28 Νοεμβρίου 2015 02:01

Στις 17-11-2015 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, πραγματοποίησε με επιτυχία, για δέκατη έβδομη (17η) συνεχή χρονιά την εκδήλωση «ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» προς τιμή της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στον αγώνα πήραν μέρος μαθητές από τις τάξεις Γ΄-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων Πάρου & Αντιπάρου.

 

Αναδείχθηκαν οι παρακάτω νικητές:

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 700 ΜΕΤΡΩΝ για μαθητές Γ΄ & Δ΄ τάξης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η Αναγνώστου Ελεάνα (2ο Δημ. Σχ. Παροικίας)

2η Τζανακοπούλου Κυριακή (Δημ. Σχ.Αρχιλόχου –Μάρπησσας)

3η Μαυρίδου Λήδα (Δημ. Σχ. Παροικίας) ΑΓΟΡΙΑ

1ος Δαφερέρας Ιωάννης ( Δημ. Σχ.Παροικίας)

2ος Σεϊτι Ρίνι (Δημ Σχ. Αρχιλόχου -Μάρπησσας )

3ος Κώστας Κοντός (Δημ. Σχ. Λευκών –Κώστου )

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1200 μ. για μαθητές Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η Τσαχπίνη Μαρία –Τσαχπίνη Αγγελική & Κορτιάνου Ανδριέττα ( Δημ. Σχ.Νάουσας)

2η Μπαλίκου Ειρήνη (Δημ. Σχ. Αγκαιριάς )

3η Σαρρή Ελισσάβετ (2ο Δημ. Σχ. Παροικίας )

ΑΓΟΡΙΑ

1ος Περσκέφα Γιουστιάν (2ο Δημ. Σχ. Παροικίας)

2ος Πούλιος Φωκάς (1ο Δημ. Σχ. Παροικίας )

3ος Σπανός Στυλιανός (Δημ. Σχ. Αρχιλόχου- Μάρπησσας)

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον αγώνα και να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που τα συνόδευσαν και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος, η Αντιδήμαρχος Πάρου κα Δώρα Παπακυρίλλου – Σαρρή, ο Αντιδήμαρχος κος Χρήστος Χριστόφορος, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π κος Αθανάσιος Μαρινόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοιν. Αγκαιριάς κος Κων/νος Πούλιος, και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας .

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης συνέβαλλαν η Ελληνική Αστυνομία (Α.Τ. Πάρου), το Λιμεναρχείο Πάρου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων), το ΕΚΑΒ, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου και οι εθελοντές γονείς για το κλείσιμο των δρόμων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τον διευθυντή του Δημ. Σχολείου Αγκαιριάς κο Γιώργο Στουγιάννου, τον δάσκαλό μας κο Λάμπρο Μανώλη, τον Δήμο Πάρου (Τεχνική Υπηρεσία), τις εθελόντριες για την υποστήριξη στην γραμματεία, τον κο Δημήτρη Καλογήρου , τον κο Μανώλη Σκανδάλη και τον φωτογράφο μας κο Χρήστο Σκανδάλη.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ
Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos