Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικης βάρκας στην Αγκαιριά της Πάρου

02 Δεκεμβρίου 2015 23:38

Με μεγάλη επιτυχία, και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 το άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας μας στην παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου στη Αλυκή.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα , με τη συμμετοχή μεικτής χορωδίας υπο τη διεύθυνση του
κ. Μανώλη Ραγκούση και της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς υπό την διεύθυνση της κ. Βιολέτας Στενού.

Μπουφές με λουκουμάδες ζεστή σοκολάτα και γλυκά από τα κορίτσια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς και τις εθελόντριες του χωριού καθώς και σούμα με μεζεδάκια από τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου –Αντιπάρου, συμπλήρωσαν τη βραδιά.

Τα παιδιά απόλαυσαν τον Άγιο –Βασίλη με το πόνι του , κεράστηκαν στο καραμελόσπιτο, έπαιξαν με το τεχνητό χιόνι, και ξετρελάθηκαν με τις δραστηριότητες –κατασκευές από εθελόντριες και τα μπαλόνια του κλόουν-ξωτικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ,ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος , η Αντιδήμαρχος Δώρα Σαρρή, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Μαλαματένιος, ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ Θανάσης Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Βατίστας Ρούσσος , ο Πρόεδρος του Λ.Τ. Σταύρος Καραχάλιος , ο πρόεδρος ΚΠΠΑ Μικές Λεοντής, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών και τοπικών
κοινοτήτων, και ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Τζανακόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά στους συνδιοργανωτές Δήμο Πάρου και ΚΔΕΠΑΠ τον Εμπορικό Σύλλογο για τη συμμετοχή του, καθώς και όλους
τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos