Αναζήτηση εθελοντών για τη δημοτική βιβλιοθήκη

16 Μαρτίου 2016 13:28

Και φέτος η βιβλιοθήκη μας θα συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας με θέμα: ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

Περισσότεροι από 140 βιβλιοθηκονόμοι θα υλοποιήσουν δραστηριότητες στις βιβλιοθήκες τους και στα παραρτήματα αυτών με σκοπό την προώθηση της αναγνωσιμότητας και του ρόλου των βιβλιοθηκών στις τοπικές κοινωνίες.

Ο χρόνος έφτασε και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Εκστρατεία η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως και 15 Ιουλίου 2016.

Παράλληλα με την Καλοκαιρινή Εκστρατεία η βιβλιοθήκη μας θα συμμετέχει και στο πρόγραμμα δράσεων με τίτλο «Συλλέγω εμπειρίες», 2-9 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά.

Όσοι ενδιαφέρεστε να μας βοηθήσετε αλλά και να διασκεδάσετε δημιουργώντας και επικοινωνώντας με τα παιδιά μπορείτε να περάσετε από τη βιβλιοθήκη και να συμπληρώσετε την «Αίτηση εθελοντή» ώστε να γνωρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό που θα πλαισιώσει την προσπάθειά μας αυτή, ή να έρθετε απ’ ευθείας στην Συντονιστική Συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 20:00 στη βιβλιοθήκη. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες. Αρκεί η διάθεση!! Όσο περισσότεροι μαζευτούμε τόσο καλύτερα θα περάσουμε!! Φέτος έχουμε τρελές διαθέσεις!!

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη 10:00 – 15:00,

Τετάρτη & Παρασκευή 10:00 – 13:00 & 17:30 – 20:30

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos