Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου

30 Μαρτίου 2016 21:13

Σήμερα το πρωί 30/03, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε μερική κατάρρευση πτέρυγας του Δημαρχείου Πάρου που στεγάζεται στην Παροικιά κατόπιν ισχυρής σεισμικής δόνησης, εκδήλωση πυρκαγιάς και εγκλωβισμός τριών (3) ατόμων εντός του κτιρίου.

Οι Πυροσβέστες του Πυρ/κού Κλιμακίου Πάρου με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Κλιμακίου Πυραγό Γαβαλά Κων/νο προχώρησαν άμεσα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και στον εντοπισμό των εγκλωβισμένων όπου μετέφεραν με ασφάλεια εκτός κτιρίου με τη συνδρομή του Ε.Κ.Α.Β., υπαλλήλων του Δήμου Πάρου και μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων). Το παρόν έδωσε και ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου κ. Καβάλης Εμμανουήλ.



Σκοπός της άσκησης ήταν η ετοιμότητα, η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, καθώς και η απόκτηση εμπειρίας όλων των συμμετεχόντων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos