Το νέο αεροδρόμιο είναι έργο ανάπτυξης για τα νησιά μας

15 Απριλίου 2016 09:33

Καθημερινά αισθανόμαστε τη συρρίκνωση της τουριστικής κίνησης απέναντι από αλλά νησιά που διαθέτουν αεροδρόμιο.


Το νέο αεροδρόμιο είναι έργο ανάπτυξης για τα νησιά μας Πάρο και Αντίπαρο και πιστεύουμε ότι χάρη στις προσπάθειες που έχουν γίνει πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.
Η αποπεράτωση του τεράστιας σημασίας αναπτυξιακού έργου για τα νησιά μας έρχεται στην κατάλληλη στιγμή.
Η ώθηση που θα δώσει στην αγορά η έναρξη της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, θα καλύψει μέρος της ζημίας που αναμένουμε.

Αυτό μας υποχρεώνει σαν επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού αυτού, να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια αυτή, ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.

Για όλα τα παραπάνω, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου κατά το τελευταίο του συμβούλιο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα
το Σάββατο 18 Ιουνίου με λαϊκό και νησιωτικό πρόγραμμα και να διαθέσει όλα τα έσοδα της βραδιάς για την ολοκλήρωση νέου αεροδρομίου.

Καλούνται όλοι οι φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συλλόγου.
Επίσης καλούνται τα ΜME να συμμετέχουν ως χορηγοί επικοινωνίας.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί ή υποστηρικτές της εκδήλωσης ή και δωροθέτες για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 22840 – 22262 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30 ή με τον Πρόεδρο κο Απόστολο Αλιπράντη στο 6946468060.

Όλοι μαζί μπορούμε

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης               Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos